donderdag 3 december 2020

Christelijke meditatie

Locatie: 
 het Pluspunt
Tijdstip: 
 19:30  - 20:30

In de christelijke meditatie stellen wij ons open voor de eenheid van gerechtigheid en liefde, zoals Jezus dat heeft voorgeleefd. Meditatie helpt ons, zonder dat wij precies weten hoe, om te groeien in die eenheid van gerechtigheid en liefde. Het is een manier van leven in geloof en in het vertrouwen, dat meditatie de wereld beter kan maken, omdat we onszelf niet meer op de eerste plaats zetten, maar Gods geest haar werk laten doen.
Het dagelijks mediteren doe je alleen, thuis, maar er bestaat ook een mogelijkheid om in een groep te mediteren. Het is een groep van mensen die op een diepere manier met hun geloof willen omgaan. Het is een oecumenische groep, iedereen is welkom. Als u zich aangesproken voelt om met ons de stilte op te zoeken, dan bent u van harte uitgenodigd.

Er wordt van u gevraagd een mondkapje op te hebben. Als u eenmaal gezeten bent, kan het afgezet worden. Verder gelden de coronamaatregelen zoals handen ontsmetten bij binnenkomst, 1,5 meter afstand houden. En natuurlijk gezond zijn.
Opgave tevoren is gewenst. Opgave bij Léon Cornelissen (071-5618259, er is een voicemail), uiterlijk drie uur vóór de bijeenkomst. 
 
Nadere gegevens over de christelijke meditatie kunt u vinden op www.wccm.nl. Wij maken deel uit van een wereldgebeuren, en een landelijke organisatie. Ook kunt u bellen naar Bep van der Zijden, telefoon 071-5615354 of mailen: bep.zijden@gmail.com.
 

terug