Corona-maatregelen 28 september Corona-maatregelen 28 september

Het kabinet heeft maandagavond 28 september nieuwe maatregelen ivm de bestrijding van corona afgekondigd. Voor onze kerkgemeente heeft dat enkele gevolgen.
De groepsgrootte bij bijeenkomsten wordt beperkt tot 30 mensen (excl. ‘personeel´). Voor religieuze bijeenkomsten geldt een uitzondering (vanaf 5 oktober ook niet meer). Dat betekent dat kerkdiensten door kunnen blijven gaan. Wel blijft buitengewoon belangrijk dat we de 1,5 meter afstand goed in de gaten houden, handen ontsmetten en thuisblijven bij gezondheidsklachten. Op woensdag 30 september heeft de PKN haar lidkerken dringend geadviseerd de gemeente niet te laten zingen, m.n. in risicogebieden. Dat betekent dat wij weer teruggaan naar voorzang door een aantal zangers o.l.v. onze cantrix Maria Rosenmöller.

Voor andere bijeenkomsten dan kerkdiensten, zoals de geplande orgelconcerten op 4, 12 en 18 oktober en het Spiritueel Café op 11 oktober geldt het maximum van 30 bezoekers. U bent van harte welkom; wel vragen we u om u van tevoren aan te melden. Dat kan via onze website dorpskerkvoorschoten.nl. U kunt ook de kerkdiensten, orgelconcerten en het Spiritueel Café thuis via de live-stream meebeleven. Het is fijn dat we die mogelijkheid hebben en dat we over een enthousiast multimediateam beschikken die deze uitzendingen mogelijk maakt. Kortom, u hoeft niets te missen en u heeft steeds de keuze. U bent van harte welkom in de kerk. Vindt u het veiliger om thuis te blijven dan begrijpen wij dat ook. U kunt altijd online de dienst meevieren of de bijeenkomst meemaken.  

terug