Digitaal koffiedrinken Digitaal koffiedrinken
Mist u in deze Coronatijd ook andere mensen en bijvoorbeeld de gesprekjes na de kerkdienst? Dan bent u van harte welkom bij het virtueel/online koffiedrinken op zondagen na de kerkdienst om 11.30 uur (zodat ook mensen die in de kerk aanwezig zijn mee kunnen doen). 
Iedereen kan meedoen met een iPad, een smartphone of een computer als die een camera (webcam) en een microfoon heeft. Het online koffiedrinken gaat via het programma ZOOM.
Het gaat als volgt: Iedereen zit thuis met een kopje koffie achter zijn computer, mobiele telefoon of iPad. Om 11.25 uur klikt u op de link die u per mail hebt gekregen, u komt dan even in de ‘wachtkamer’. Het ‘koffiedrinken’ start plenair om 11.30 uur met alle mensen die zich hebben aangemeld. Na  ca. 5 minuten worden mensen in kleine groepjes en online ‘kamers’ verdeeld van 4-5 personen die dan een klein half uur met elkaar kunnen doorpraten. We sluiten het na een half uurtje weer af met de hele groep.
We starten deze digitale bijeenkomsten dit najaar vanaf zondag 1 november. Heeft u zin om een keer (of vaker) mee te doen? Aanmelden kan door en mail te sturen naar aanmelden@dorpskerkvoorschoten.nl. Zet in de onderwerpsregel het woord ‘koffiedrinken’ en de datum. Dan krijgt u per mail de ZOOM-link toegestuurd waarmee u kunt meedoen. Ook met vragen of als u vooraf wilt oefenen met ZOOM, kunt u mailen.
Namens de kerkenraad graag tot (virtueel) ziens,
Caroline Heijer.
 
terug