Spiritueel Café, 29 mei, 15:30 uur Spiritueel Café, 29 mei, 15:30 uur
SPIRITUEEL CAFE 29 mei 2022 om 15:30 uur: Arjen Barel

Arjen is directeur en trainer bij Storytelling Centre. Verhalen vertellen is in onze maatschappij niet meer zo gebruikelijk, evenmin als de tijd nemen om er naar te luisteren. Arjen ontwikkelde de Share to Connect-methode (vert. Deel om te Verbinden methode) om zo toegepaste storytelling wereldwijd op de kaart te zetten. Deze methode bevat onder meer 27 oefeningen en laat o.a. zien hoe je angst om verhalen te vertellen voorkomt. Ook wordt het belang van een veilige omgeving bij het delen van verhalen aangegeven. Bovendien wordt uitgelegd  hoe je storytelling inzet bij conflicten en hoe krachtig het delen van persoonlijke verhalen is.
Hij schreef het boek ‘Sterker Staan met je Eigen Verhaal’. Het interessante van dit laatste boek van Barel is, dat hij ingaat op de vraag ‘Hoe geven we betekenis aan ons leven?’ Een hele belangrijke vraag, zeker op momenten in je leven dat het niet goed gaat. Hij vertelt over een eenvoudige methode die hij ontwikkelde, waarin het werken met je eigen herinneringen als verhalen centraal staat. Dit kun je toepassen op vrijwel elke levenssituatie of gebeurtenis.

Ben je benieuwd hier meer over te horen? Kom dan naar het Spiritueel Café op zondag 29 mei a.s. in de Dorpskerk. De middag duurt van 15.30-17:00 uur. Je kunt vanaf 15:00 uur binnenlopen voor een kopje koffie of thee. De toegang is gratis, een bijdrage wordt op prijs gesteld. Meer info kun je krijgen bij Karen van Brussel, spiritueelcafe@kpnmail.nl
 
terug