Stille week: vespers en diensten met elkaar kijken via ZOOM Stille week: vespers en diensten met elkaar kijken via ZOOM

Wat is het toch jammer dan we als gemeente in deze paastijd zo weinig met elkaar kunnen optrekken. Gelukkig zijn er de (online) kerkdiensten op zondag, maar predikanten en moderamen zochten naar een manier om in de stille week de vespers en diensten toch met een groep te kunnen beleven, ook nu we niet fysiek naar de kerk kunnen.
Het voorstel is dat mensen die dat willen, de diensten van de kerkomroep in de stille week met elkaar online via ZOOM kunnen volgen. Dan deelt de ‘host’ zijn scherm waarop de kerkdienst te zien en te horen is met de mensen die op ZOOM aanwezig zijn. Iedereen ziet op die manier de kerkdienst dus online via tablet/computer (al dan niet aangesloten op t.v.), maar je kunt ook elkaar zien. Zelfs al zijn we stil, we zouden dan toch iets van samenzijn kunnen ervaren.
Dus u bent van harte welkom om in de stille week de vespers en diensten van de kerkroep via ZOOM mee te kijken. Het gaat om de vespers op maandag t/m woensdag, en de diensten op stille donderdag, goede vrijdag en de paasnacht. Alle diensten (ook paasnacht) beginnen om 19.30 uur.

Aanmelden
Via deze link kunt u zich aanmelden om de ZOOM-linkt te ontvangen. Vermeldt bij uw aanmelding voor welke dag u de zoomlink wilt ontvangen.
Heeft u vragen over het programma ZOOM, dan kunt u die stellen aan Caroline Heijer, caroline.heijer@dorpskerkvoorschoten.nl

terug