De Kindernevendienst De Kindernevendienst
Na het gesprekje van de predikant met de kinderen gaan we naar onze eigen ruimte in de kerk. Het verhaal dat die week centraal staat in de kerkdienst wordt daar verteld aan de kinderen, er is een gesprekje aan de hand van enkele vragen en tot slot doen we ook nog een knutselopdracht en/of een spel.

Daarnaast werken we in de Adventstijd en de Veertigdagentijd met een project. Tijdens de diensten wordt dan iets zichtbaar  van waar de kinderen op dat moment mee bezig zijn. Dit kan een toneelstukje, een afbeelding en/of een lied zijn. Op de middag vóór 1e Kerstdag is er een familiekerstviering.
Bij de Startzondag en bij de afsluiting van het seizoen is er na de dienst voor de kinderen iets leuks, zoals een speurtocht of spelletjes. Ook is er enkele keren per jaar op zondagmiddagen een kinderspeeldienst voor kinderen van 2 jaar tot een jaar of 9.

Speciale vermelding verdient tot slot Palmpasen, wanneer door de kinderen stokken worden versierd met snoepslingers, broodhaantjes en groene takjes (Japanse Hulst) en we een kleine optocht lopen.
 
terug