WELKOM WELKOMHartelijk welkom op onze website. De Protestantse Gemeente Voorschoten is een gemeenschap van mensen die zich willen laten inspireren door geloof in de Ene die ons samenbrengt. Hoe wij dit vorm geven leest u in “Over ons”. 
We nodigen u van harte uit mee te doen met onze activiteiten of een kerkdienst bij te wonen.
 
Afscheidsdienst van dhr. Hans Verweij Afscheidsdienst van dhr. Hans Verweij
 
Zaterdag 13 april 10:30 uur

U kunt de afscheidsdienst volgen via de Kerkomroep (inloggen is niet nodig; klik op de link "kijken" bij de datum van vandaag, die hier ongeveer 10 minuten voor aanvang van de dienst verschijnt). 
De orde van dienst kunt u hier bekijken of downloaden.
 
Collecte 21 april Collecte 21 april
 


Collecte noodhulp en rampenpreventie in Ethiopië

In ons waterrijke Nederland krijgen we de laatste jaren steeds vaker te maken met droogte. Voor ons uitzonderlijke situaties, die tot discussie leiden. In Ethiopië zijn ze droogte van oudsher 
gewend en zijn dit soort gesprekken aan de orde van de dag. Zeker nu het klimaat verandert en de regen onregelmatiger valt.
Vandaag 21 april collecteren we daarom voor noodhulp en rampenpreventie in Ethiopië.
 
lees meer »
 
Cantatedienst 28 april Cantatedienst 28 april
 
 
Groene kerk Groene kerkDe zonnepanelen liggen sinds maandag 4 maart op het dak van ’t Voorhuys. Twintig op het schuine dak en zes op het platte dak ervoor. Laat de zon maar schijnen.
 
Expositie Dorpskerk Expositie DorpskerkKruiswegstaties van Annewil Jansen

Op 4 maart j.l is in de Dorpskerk een nieuwe tentoonstelling begonnen. Dit keer gaat het om kruiswegstaties gemaakt door Annewil Jansen uit Nijverdal. De serie bestaat uit zeven schilderijen en één beeld. Zij worden gecombineerd met acht gedichten van Chris Lindhout.

 
lees meer »
 
Samenscholen jan-aug 2024 Samenscholen jan-aug 2024


De nieuwe folder SamenScholen is uit. Zie activiteitenpagina.
 
Taizé jongerenreis 2024 Taizé jongerenreis 2024De Taizé-jongerenreis-2024 GAAT DOOR.
Taizé ?? .. Wat is dat ?
De broedergemeenschap die daar leeft, organiseert een weekprogramma, vooral gericht op mensen jonger dan 35 jaar. Samen met 1000 – 2500 anderen vanuit de hele wereld.

 
lees meer »