Aanmelden / Wijzigen PGV Digitaal       


Informatie wordt tegenwoordig steeds meer online gedeeld of per e-mail verstuurd i.p.v. met de post. Dit bespaart veel papier, enveloppen, adresstickers, bezorgtijd van lopers, geld en is beter voor het milieu!

Gezien bovenstaande voordelen wil ook de Protestantse Gemeente Voorschoten (PGV) steeds meer de digitale weg gaan bewandelen.

Zo kunt u voortaan uw jaarlijkse toezegging voor Kerkbalans online met een digitaal toezeggingsformulier invullen. U ontvangt dan in januari bij de start van de actie Kerkbalans een e-mail met daarin een link naar uw persoonlijke digitale toezeggingsformulier. Heel gemakkelijk, snel en veilig. Bovendien bespaart dit heel veel bezorgtijd en moeite van onze vrijwilligers om langs de deur te komen.

Bij het online invullen van het digitale toezeggingsformulier hoeft u geen gebruikersnaam en/of wachtwoord aan te maken en te onthouden. Dat maakt alles nog eenvoudiger.

U hoeft in principe ook niet over internetbankieren te beschikken, want het gaat hier alleen om uw digitale toezegging en niet om uw daadwerkelijke betaling(en). De betaalmethodes ‘Automatische incasso’, ‘iDEAL' en ‘Overig' (= zelf overmaken) zijn in het digitale toezeggingsformulier als betaalwijze beschikbaar.

Bovendien wil de PGV proberen om naast Kerkbalans meer informatie en/of folders per e-mail te versturen i.p.v. met de post. U hoeft niet bang te zijn voor een overvloed aan e-mails. Het zal hoofdzakelijk een vervanging zijn van de informatie die u normaal per post zou ontvangen.

Velen gingen u al voor en we hopen dat u ons ook wilt helpen? Vul dan nu gelijk onderstaand aanmeldings/wijzigingsformulier in. Uw e-mailadres zal uiteraard vertrouwelijk geregistreerd en gebruikt worden.

Heeft u nog vragen? Stuur dan een e-mail naar: wouter.van.bemmel@dorpskerkvoorschoten.nl

 

AANMELDINGS / WIJZIGINGSFORMULIER:


Betreft dit een wijziging van een eerder doorgegeven e-mailadres en/of digitale dienst? *   
Voorletter(s) *   
Tussenvoegsel(s)   
Achternaam *   
Postcode *   
Huisnummer *   
Geboortedatum (bijvoorbeeld 23-07-1972) *   
(Nieuw) e-mailadres *   
Herhaling (nieuw) e-mailadres *   
Ik wil voortaan de jaarlijkse TOEZEGGING voor Kerkbalans digitaal (online) doen i.p.v. op papier *   
Ik ga akkoord dat de PGV naast Kerkbalans ook andere informatie/folders naar mijn e-mailadres kan sturen *   
Ik ga akkoord dat de PGV mijn e-mailadres in de ledenadministratie zal registreren. Uw e-mailadres zal vertrouwelijk geregistreerd/gebruikt worden *