Kerststuk 2019 Kerststuk 2019
Zondag 17 november zijn we weer van start gegaan met de repetities van het familiekerstfeest. Onder leiding van Maria Rosenmöller en Johanna Terpstra werden de stemmen voor aanvang goed opgewarmd. Met improvisatieoefeningen werden de
kinderen enthousiast gemaakt voor het inleven van het rollenspel. Het script werd doorgenomen en voorzichtig werd gekeken naar welke rollen voor wie geschikt zouden zijn. Dit jaar ook weer een aantal rollen weggelegd voor de volwassenen, om het familiekerstspel zijn naam eer aan te doen. De afgelopen weken zal er flink geoefend worden om het familiekerstfeest weer tot een groot succes te maken.
In de hoofdrol dit jaar staat de kerstster die zelf eigenlijk ook bijna is vergeten waar het kerstverhaal nu echt om draait. Een betere oriëntering is wellicht wel op zijn plek. Gelukkig krijgt hij van verschillende kanten hulp aangeboden om hem te herinneren aan de essentie van het verhaal. Maar zou het hem lukken om het ECHTE kerstgevoel terug te krijgen? Wees welkom om op kerstavond de ontknoping hiervan mee te maken.

Brigitte Snoeker
 
terug