Emeritaat ds. Willem de Boer Emeritaat ds. Willem de Boer
Na afloop zal ds. de Boer worden toegesproken, we drinken uiteraard koffie en thee, en voor wie wil is er een lunch. Het moet vooral een informeel samenzijn worden met gelegenheid om elkaar te ontmoeten; zo wil Willem dat graag.
Uiteraard geven we Willem een kado bij zijn afscheid. Willem kan goed schrijven, zoals u weet, en hij houdt van literatuur en poëzie. We gaan in elk geval twee dingen doen: we geven hem een bundel met door u gekozen gedichten. Daarvoor hebben we al prachtige bijdragen mogen ontvangen. Mocht u er nog niet aan zijn toegekomen, dan is het nu uw kans: tot 25 juni kunt u uw bijdrage inleveren. U kunt die stoppen in de inleverbox in de Dorpskerk of inleveren bij Marlies Rietkerk, bij voorkeur via de mail (marlies.rietkerk@dorpskerkvoorschoten.nl) of via de post: J.W. Frisolaan 41b (Frisoflat). 
Naast deze dichtbundel maken we samen met Willem een aandenken aan zijn werkzame periode bij ons in Voorschoten. Dit kado, een mooi uitgegeven boek met artikelen die hij de afgelopen jaren in kerkklok en andere media heeft geschreven, is uiteraard bestemd voor hemzelf. Daarnaast komt het boek beschikbaar voor de gemeenteleden; ook u kunt er een krijgen. We stellen het op prijs als u voor dit kado een financiële bijdrage wilt geven. U kunt die overmaken op bankrekening NL 96 INGB 0000 0817 12 t.n.v de Protestantse Gemeente te Voorschoten. Graag voor 15 juni a.s. Voor vragen kunt u terecht bij de werkgroep die het afscheid voorbereid: Dia Kruizinga, Ralph Dykstra, Caroline Heijer, Marlies Rietkerk en Arend-Jan Eshuis.
 
terug