Het Eetcafé Het Eetcafé

De koks zijn allen vrijwilligers en doen elke keer hun uiterste best om iets lekkers op tafel te zetten. Ze proberen waar mogelijk biologische producten, producten uit de buurt en van het seizoen te verwerken.

De maaltijd is de plaats bij uitstek waar ruimte is voor fijne gesprekken. De gasten leven met elkaar mee. Zieke gasten ontvangen een blijk van medeleven. Bij het onverhoopt overlijden van een gast of een naaste van een gast wordt nadrukkelijk stilgestaan.

Eens in de twee maanden is er een combinatie van Eetcafé en Koken met kinderen. De kinderen helpen met groenten en fruit schillen, ovenschalen vullen, roeren in de pannen, ze verwelkomen de gasten, schenken koffie en thee en serveren de maaltijden. Het zorgt voor een mooie dynamiek tussen de volwassenen en de kinderen. Ook dan helpen koks van het Eetcafé.

Op de dagen van het Eetcafé staan om 16.30 uur koffie en thee klaar, de maaltijd start om 17.30 uur en is om 18.30 uur beëindigd. Als je wilt, kun je door de cirkelbus thuis worden opgehaald en na afloop weer worden thuisgebracht. Je behoeft geen lid van de cirkelbus te zijn. Dit is mogelijk door een bijdrage van de Diaconie.

Deelname aan de maaltijd kost € 3,50.

Je bent van harte welkom. Heb je zin om te komen? Bel dan Jaap Swager (071 – 531 3067), b.g.g. Léon Cornelissen (071 – 561 8259).

terug