Gedachtenisdienst 1 november – Oproep Gedachtenisdienst 1 november – Oproep
Tijdens de dienst van 1 november gedenken we de gemeenteleden die ons in het afgelopen jaar ontvallen zijn. Dit doen we door hun namen te noemen en voor hen een kaarsje aan te steken. In voorgaande jaren was daarna iedereen welkom naar voren te komen om ook zelf een kaarsje aan te steken. Dat gaat dit jaar helaas niet, vanwege de corona-maatregelen.
Om toch zoveel mogelijk gemeenteleden een actieve rol in de dienst te laten spelen wil ik u vragen een filmpje in te sturen waarin u een brandende kaars van rechts naar links doorgeeft (voor de kijkers dus van links naar rechts). Van al deze filmpjes maken we een mooie compilatie die tijdens de dienst vertoond zal worden, terwijl er muziek klinkt. U kunt het filmpje mailen naar ds. Bert Boter. Het liefst voor 26 oktober.
Filmen kan heel eenvoudig met uw telefoon, het is geen probleem als aan het begin en eind van de film het aan- en uitzetten van de telefoon te zien is, dat knippen we er wel af. Mocht het niet lukken uzelf te filmen, dan kunt u wellicht iemand anders vragen u op te nemen. Mocht het echt niet lukken, maar wilt u wel graag meedoen, stuur dan een mail naar ds. Bert Boter, hij zorgt dan dat er in de week van 26 oktober een afspraak met u wordt gemaakt om een en ander op te nemen.
Een voorbeeld van hoe het filmpje eruit moet komen te zien staat hieronder:
 
 
terug