Expositie Dorpskerk Expositie Dorpskerk


Ann-Christin Kaiser probeert niet alleen via kleur toegang te krijgen tot wat ze ziet, maar gebruikt ook materialen die ze in haar omgeving vindt, zoals bijvoorbeeld zand of touwtjes van op het strand aangespoelde netten.
In de door haar toegepaste Acrylic Mixed Media techniek, staan abstractie, compositie en reflectie op de essentie op de voorgrond. Door de gebruikte media in lagen aan te brengen, is het voor haar mogelijk om het reeds geschilderde te herzien en daarmee een deels volledig nieuwe beeldinhoud uit te werken, maar altijd gebaseerd op wat er al was. Zoals een leven bestaan haar schilderijen vaak uit meerdere lagen die door de oppervlakte van het werk trachten te verschijnen. Deze complexiteit geeft de schilderijen een tastbare diepte en complexiteit, ondanks hun eenvoud.
In haar werk legt de kunstenares een duidelijke link met de natuur en met het belang van de bescherming ervan.
Ann-Christin Kaiser werd geboren in Duitsland, maar heeft in acht landen gewoond. Ze begon haar werkzame leven als architect en ze heeft twee kinderen. Ze woont nu in Wassenaar.
Wie de schilderijen wil zien kan op vrijdag, 10-14.30 uur, en zaterdag, 12-15.30 uur, komen kijken. De kerk is dan open. Of voor en na de zondagse kerkdiensten. Iedereen mag dan binnenlopen.

 
terug