Inloopconcert Kruispunt, iedere 3e zondag van de maand, van 4 tot 5 Inloopconcert Kruispunt, iedere 3e zondag van de maand, van 4 tot 5

Al weer tien jaar inloopconcerten met enthousiaste amateurmusici uit Voorschoten en omgeving op het podium: iedere derde zondag van de maand van 4 tot 5 opent het Kruispunt daarvoor de deuren.

In de loop van 2020 verhuizen de inloopconcerten, net als de kerkdiensten, naar de Dorpskerk; en worden daar gecontinueerd. Gratis entree, vrije inloop, na de optredens gelegenheid om onder het genot van een drankje na te praten met de musici.

                            2019

Zondag 20 Oktober
De PGV trakteert op een Workshop Slagwerk met Tjeerd Klapwijk en leerlingen.
 
Zondag 17 november
De PGV nodigt u uit voor een middag met Die Winterreise van Franz Schubert, gezongen door drie baritons: Dirk Stolk, Fons Orie en Klaas Aantjes.
 
                            
2020

Zondag 19 januari van 2 tot 5: Open Podium
De PGV nodigt U uit voor een middag vol muziek. Geniet onder het genot van een kopje koffie/thee en gebak van het jaarlijkse Open Podium. 
Muziek voor jong en oud van klassiek tot pop, van solo tot ensemble, van zang tot instrumentaal,ieder vijf minuten een ander optreden.
 
Zondag 16 februari
De PGV trakteert u op een uurtje Klezmer-muziek met Mazzel 1 en Mazzel 2 van BplusC onder leiding van Anja van Dooren afgewisseld met klezmermuziek door pianist Frank den Herder, violiste Elly den Herder en zang Maria Rosenmöller
 
Zondag 15 maart
De PGV nodigt uit voor een uurtje blaasmuziek met het zittende orkest van de Muziekvereniging Laurentius Voorschoten o.l.v. dirigent en pianiste Nelleke de Vries; Intermezzi door Henny Hup, fluit en Nelleke de Vries, piano.
 
Zondag 19 april, van Minimal Music tot Symfonische Pop.
De PGV trakteert op een uurtje met muziek rond de piano, met Michiel Knoester en Herman Lodder
 
Zondag 17 mei
De PGV trakteert op een uurtje kamermuziek met viool en piano door leerlingen van Karin Kemper en Corine Donkersloot.
 
Zondag 21-juni
Concert voor gitaar, fluit en zang met gitaar & Co en mezzosopraan Marijke Boter
Van harte aanbevolen!
terug