Welkom Welkom
Welkom op het gedeelte voor de jeugd op deze website. Hier kun je alle informatie vinden over de activiteiten voor de jeugd in de PGV. We hebben bijvoorbeeld de Kindernevendienst, en de Provider als reguliere activiteiten. Er zijn door het jaar heen ook nog speciale activiteiten en daar over kun je op deze site ook informatie vinden. Volg ook ons Instagram account en je bent altijd bij.

De contactpersoon voor de jeugd en jongeren in de PGV is de jeugdouderling Hans den Braven. Hij is te bereiken via dit e-mailadres.
 
 
Verslag jeugdwerk. Verslag jeugdwerk.
Hier kunt u het verslag van het jeugdwerk van afgelopen periode bekijken.
 
Folder SamenScholen Folder SamenScholen
Voor de jeugd is er een aparte folder gemaakt met informatie over diverse activiteiten in de tweede helft van 2019.
Deze folder is hier te downloaden:SamenScholen jeugd sep - dec 2019
 
Basiscatechese september 2019- juli 2020 Basiscatechese september 2019- juli 2020
Ben jij tussen 10 en 12 jaar? Dan ben je van harte welkom bij de basiscatechese. Ongeveer een keer per maand (op de tweede zondag per maand) is er tijdens de kerkdienst basiscatechese. We gaan samen op zoek naar wat er in de bijbel staat, wie God is, wie Jezus is, en waarom er een kerk is. De basiscatechese is voor nieuwsgierige tieners die graag meer willen weten. Je bent altijd welkom, ook als je niet weet of je elke keer kan komen. 
 
Voor data en onderwerpen zie Jeugdagenda.
 
Meer informatie: jeugdouderling Hans den Braven (e-mail of mobiel: 06 22419404). 
 
Provider Provider

Elke eerste zondagochtend van de maand is er om 10 uur Provider voor alle jongeren van 12 jaar en ouder. Jullie zijn dan van harte welkom in onze geweldige jeugdruimte, De Kelder (Kruispunt). Tijdens de Provider gaan we aan de hand van een Bijbels thema bekijken hoe dit in ons leven zit. Andere mensen helpen, gelukkig zijn, inspireren, vriendschap en wat we verder tegenkomen. De ene keer maken we een filmpje, de keer daarna gaan we discussiëren en weer een andere keer doen we iets voor het goede doel. Hoe dan ook, het is leuk en je bent van harte welkom!

 
De Kindernevendienst De Kindernevendienst
Iedere zondag is er tijdens de kerkdienst voor alle kinderen in de basisschoolleeftijd kindernevendienst.  Deze dienst wordt geleid door  een gezellige groep mensen die een programma aanbiedt voor twee groepen, voor kinderen van groep 1 t/m 4 en voor kinderen van groep 5 t/m 8.
 
lees meer ยป
 
Diaconaat en maatschappelijke betrokkenheid Diaconaat en maatschappelijke betrokkenheid
De wereld houdt niet op bij jezelf, maar de wereld begint pas als je om je heen kijkt. Er is veel ellende in de wereld. We leren dat God barmhartig is en dat Hij de nood ziet van de mensen. We willen de kinderen en jongeren niet alleen bewust maken van de noden van andere mensen, maar ook dat zij de handen zijn die de mensen helpen. Zij kunnen iets betekenen voor andere mensen door iets voor hen te doen in het klein of in het groot. Zo proberen we een diaconale houding te ontwikkelen waarbij woorden als barmhartigheid, rechtvaardigheid en rentmeesterschap centraal staan.