Oproep MEDIATEAM Oproep MEDIATEAM
Om een kerkdienst mogelijk te maken zijn er veel mensen nodig. De predikant, ouderling, diaken, koster en lector zijn de mensen waar u waarschijnlijk als eerste aan denkt, maar wij van het mediateam zijn zeker net zo belangrijk.
Wij vallen niet zo heel erg op, omdat wij achterin het hoekje zitten en vooral achter de schermen veel werk doen, maar als we er niet zijn, wordt de kerkdienst toch wel lastiger.
Wij zijn verantwoordelijk voor alle technische dingen rondom een dienst, concert of viering. Onze taak heeft een dusdanige omvang dat wij altijd met 2 personen aanwezig zijn, voor een soepel verloop van de diensten.
Niet alleen op zondag van 10 tot 11.30, maar ook op doordeweekse dagen bij uitvaarten, extra diensten en concerten is onze aanwezigheid nodig.
De bezetting van ons team is helaas weer afgenomen, waardoor er te weinig mensen over zijn om het voor het huidige team leuk te houden. 
We zijn dus heel erg hard op zoek naar mensen die ons team willen komen versterken.
Veel vragen we niet, alleen een beetje ervaring met het bedienen van een computer is genoeg. De rest leren we u vanzelf wel.
Denkt u nu: 'Dit is echt wat voor mij', neem dan contact met ons op. Dit kan door te mailen naar onderstaand mailadres, contact op te nemen met ondergetekende of door na een dienst eens bij ons langs te lopen.
Twijfelt u of dit wat voor u is en wilt u een keertje meekijken, dan kan dat uiteraard geregeld worden.

Namens het multimediateam
Ruben Weijdema
multimedia@dorpskerkvoorschoten.nl

 
terug