Uit het team Uit het team
Voor mij geldt dat ik tot 1 september al de zondagen waarvoor ik sta ingeroosterd ook zal voorgaan . Het kringwerk is sinds deze maand voor dit seizoen klaar, zodat ik mij naast het voorgaan kan richten op het pastoraat. Ik zal binnen de tijd die ik heb ook nog bezoeken afleggen.
Voor uitvaarten is er sinds 1 maart een centraal aanspreekpunt. U kunt bellen met ds. Freek Bakker; tel. 06-13805668 of 071-5761130. U kunt dit nummer ook bellen voor crisispastoraat, voor leden uit de wijk van ds. Anki Peper is dit nummer voor crisispastoraat vanaf 1 juni ook bereikbaar. Voor uitvaarten mag iedereen dit nummer bellen.
Uiteraard schuif ik ook nog aan bij vergaderingen om één en ander zo goed mogelijk over te dragen. Twijfelt u of een vraag nog wel bij mij thuishoort? Neem het zekere voor het onzekere en vraag het mij. Ik kijk ernaar uit om er met u nog een paar mooie maanden van te maken!

Voor mij (Carijn) geldt dat ik met meer uren meer taken op mij kan nemen. Dit vind ik erg fijn want het geeft me meer ruimte en tijd voor mijn werk.
Zo zal ik onder andere vanaf mei de vieringen in Adegeest voor mijn rekening nemen en zal ik nog een aantal keer op zondagochtend voorgaan in de Dorpskerk. Daarbij zal ik ook de lunchgesprekken van Anki overnemen en kunt u mij tegenkomen bij de verjaardagsbijeenkomsten. Tevens ben ik beschikbaar voor uitvaarten.

Wat niet verandert, is dat u mij altijd kunt bellen als u behoefte heeft aan een gesprek, dus aarzel niet om contact op te nemen (06-27 28 06 76).
Namens het team,
Bert Boter en Carijn Westeneng
 
terug