Basiscatechese 13 oktober Basiscatechese 13 oktober

 
Kliederkerk 9 oktober Kliederkerk 9 oktober

 
Filmmiddag 2 oktober Filmmiddag 2 oktober
 
Filmmiddag 4 september Filmmiddag 4 september
 
FIFA 18 mei FIFA 18 mei


2e Voorschotens Fifa19 toernooi een succes

Afgelopen zaterdag 18 mei was het weer zover. Vanuit het jongerenwerk van de protestantse gemeente te Voorschoten werd alweer het 2e Fifa19 toernooi georganiseerd. 
lees meer »
 
Ketting rijgen 13 maart Ketting rijgen 13 maart
Woensdagmiddag 13 maart hoorden 10 enthousiaste meiden het verhaal van Esther. Natuurlijk waren er ook lekkere cakejes. 😉
Aansluitend was iedereen  gezellig creatief bezig onder begeleiding van Ankie Schwarze, Evita Boelhouwer en mij, Mirjam Litjens.
 
lees meer »
 
Hagar 10 maart Hagar 10 maart
2 vrouwen, 1 man en 2 kinderen,
Zondag 10 maart was dit de setting voor het verhaal van Hagar. Een Bijbelverhaal wat we allemaal wel vaag kennen, maar er nu echt even indoken. We stonden kort stil bij de drie hoofdpersonen (Abram, Sarah en Hagar). Daarna mochten we pas echt aan de slag. Op een groot doek het Bijbelverhaal schilderen vanuit het perspectief van Hagar.
Ondanks het grote enthousiasme kwam het doek niet af. Tijdens de volgende Provider schilderen we dus gewoon weer door. Ben jij 12 jaar of ouder en wil je ook een keer komen kijken? Laat het dan weten.

Hierbij een foto-impressie.
lees meer »
 
Koken met Dima 8 maart Koken met Dima 8 maart
Vrijdag 8 maart van 17.00-20.00 uur konden kinderen van 12 tot 18 jaar Syrisch koken in de Dorpskerk met speciale gast Dima Samaan
Hierbij een kleine foto-impressie.
lees meer »
 
Sirkelslag Young 1 februari Sirkelslag Young 1 februari

Op vrijdagavond 1 februari hopen we met een groep jongeren in de leeftijd van 12 tot 16 jaar mee te doen aan het spel Sirkelslag. Via een livestream op internet zijn we die avond verbonden met de rechtstreekse uitzending van het spel Sirkelslag. Tegelijk met een heleboel andere groepen uit heel Nederland doen we dan mee aan het spel dat vol bijzondere opdrachten zit.
Dit jaar is het thema van het spel “ Een nieuw begin”  dit wordt gekoppeld aan het verhaal van Jozef. Omdat het een live programma is kunnen we nog niets zeggen over de opdrachten. Het wordt voor ons ook een complete verrassing maar vast staat is dat er veel samengewerkt moet worden. De ervaringen met vorige keren leert dat het echt een leuke uitdaging is om me te doen!

De Werf 18.45 samen eten  19.30 start het  spel

We hopen op een grote groep deelnemers! 

Jongeren kunnen zich aanmelden bij Mirjam Litjens  en of Mirjam Buter 
 
Sirkelslag Kids 16 november Sirkelslag Kids 16 november
De nieuwe editie van Sirkelslag Kids vindt plaats op vrijdagavond 16 november 2018. Vorig jaar hebben we meegedaan met een enthousiaste groep van 15 kinderen.
Ben jij tussen de 8 en 12 jaar en wil jij ook dit jaar meedoen met dit leuke interactieve online spel? We spelen vanuit onze eigen kerk tegen jeugdgroepen in heel Nederland. Via Facebook en Instagram kunnen we in contact staan met andere groepen. Wij beginnen om 18:00 in de Werf met een gezamenlijke maaltijd. Het spel begint om 19:30.
Wil je je opgeven of heb je nog vragen? Dat kan via Mirjam Litjens, Brigitte Snoeker, Marieke Roest of Petra Marchand.