WELKOM WELKOM

   

Hartelijk welkom op onze website. De protestantse gemeente Voorschoten is een gemeenschap van mensen die zich willen laten inspireren door geloof in de Ene die ons samenbrengt. Hoe wij dit vorm geven leest u in “Over ons”. 
We nodigen u van harte uit mee te doen met onze activiteiten of een kerkdienst bij te wonen.
 
Spiritueel Café 1 december Spiritueel Café 1 decemberZondag 1 december “Het Kruispunt” aanvang 15:30 uur. Zaal open vanaf 15:00 uur.
“Waar ben je nu?” – over de dood van onze  dierbaren.
Spreker : Wim Jansen Theoloog, schrijver en dichter.

 
lees meer »
 
Actie Schoenendoos 2019 Actie Schoenendoos 2019


Doet u ook mee met de actie Schoenendoos? Kies zelf hoe!   Start: zondag 27 oktober.
Ook dit jaar doet de PGV mee met de jaarlijkse actie Schoenendoos, via Actie4Kids van de stichting Gain.
De basisscholen Het Kompas en De Fortgensschool evenals St.James en Church en De Wereldwinkel in Voorschoten doen ook mee.
 
lees meer »
 
Inloopconcert, 17 november Inloopconcert, 17 november


De Protestantse Gemeente te Voorschoten stelt met genoegen een podium beschikbaar voor lokale amateurmusici. Op zondag 17 november om 16.00 uur bent u van harte uitgenodigd om de Winterreise van Franz Schubert te horen.
 
lees meer »
 
Doopdienst, 10 november Doopdienst, 10 novemberDeze zondag werden in een feetelijk dienst drie kinderen gedoopt: Indy, dochter van Tom en Romy Spaapen, Isabelle, dochter van Maxim en Jasmijn Snippe en Maud, dochter van Fedde en Dorien Boeljon.
 
Verbouwing Dorpskerk Verbouwing Dorpskerk

Hier vindt u foto's gemaakt van de verbouwing van de Dorpskerk vanaf het begin in mei 2019, inclusief toelichtende teksten.
Met zeer veel dank aan Karel de Vries en Willem van Delft voor deze prachtige reportage.
Met enige regelmaat worden er nieuwe foto's toegevoegd, dus neem zo nu en dan een kijkje.
 
Scribaat Scribaat
Onze scriba Ralph Dykstra is wegens gezondheidsklachten en oogproblemen op dit moment niet in staat om zijn taak als scriba te vervullen. Arjan Vos is bereid om het scribaat tijdelijk over te nemen. Hij is bereikbaar op het e-mailadres en telefonisch 06-53378514